DE EFFECTEN

Een volledige kuur op de Alison Collageen Plus bank duurt 12 tot 14 weken om het gewenste effect te bereiken. De behandeling duurt bij aanvang 20 minuten per keer en dient in de aanvangsfase 3 maal per week plaats te vinden. De intensiteit van de behandeling kan na 2 tot 5 weken verlaagd worden naar 15 min per keer. Afhankelijk van de gesteldheid van de huid zijn na gemiddeld 10-15 behandelingen veelal de de eerste verbeteringen zichtbaar.

Collageen Lichttherapie

Collageen lichttherapie is een ware revolutie op het gebied van huidverbetering. Het is een zeer effectieve behandeling om het verouderingsproces van de huid tegen te gaan. Een behandeling die de opbouw van collageen en elastine bevordert voor een gezonde en strakke huid.

Stralend én jonger

Door de stimulatie van de huid met behulp van lichttherapie ziet de huid er op een natuurlijke manier stralender en jonger uit. Donkere kringen rond de ogen verdwijnen, poriën krimpen, de huid wordt zachter en strakker. Bovendien herstelt de huid vele malen sneller en worden wondjes en oneffenheden eerder gerepareerd.

Tegen huidproblemen

Inmiddels blijkt uit de praktijk dat door Collageen Lichttherapie de huid zich niet alleen op spectaculaire wijze verjongt.... Deze lichttherapie heeft tevens een positief effect op huidproblemen als psoriasis, acné, (onderhuidse) ontstekingen, pigmentvlekken, ouderdomsvlekjes en bepaalde soorten van eczeem! Je huid wordt gezond en daar geniet je elke dag van! 

Voordelen op een rij

Na enkele weken al verbluffende resultaten Een zichtbaar jongere en stralende huid Reductie van rimpels en lijntjes Geen lasers, UV straling of warmte Voorkomt en vermindert cellulitis Verminderd acne en bevordert het genezingsproces van de huid Heerlijke ontspannende sessies Geen bijwerkingen

Wetenschappelijk aangetoonde resultaten

Dr. Fiorenzo Angerhn, voorzitter van het Zwitsers genootschap voor medisch verantwoorde anti-verouderings therapieën, heeft gedurende 4 maanden in de Zwiterse piano kliniek de resultaten onderzocht van het Alisun Collagen Programma. Hierbij werden 51 testpersonen in de gemiddelde leeftijd van 52 jaar dagelijks gevolgd. Na 30 behandelingen van 15 tot 20 minuten werden de volgende resultaten vastgesteld:
  • 97% verbeterde huidelasticiteit over het gehele lichaam
  • 89% duidelijk zichtbaar lifteffect in het gezicht, bij de hals en decolleté
  • 68% algemeen verbeterde conditie van de huid

Collageen lichttherapie is een ware revolutie op het gebied van huidverbetering. Het is een zeer effectieve behandeling om het verouderingsproces van de huid tegen te gaan. Een behandeling die de opbouw van collageen en elastine bevordert voor een gezonde en strakke huid.

De zachte rode lichtgolven van het Collageen Plus toestel concentreren zich met name in het spectrum tussen de 600 en 650 nanometer en bevorderen op celniveau de aanmaak van collageen en elastinevezels die nodig zijn om de structuur van de huid te behouden en te verbeteren, dit maakt de huid zichtbaar strakker en stralender.Collageen lichttherapie is een ware revolutie op het gebied van huidverbetering.

© 2019 Hair & Body