Huidverjongende bindweefselmassage voor het gezicht

Bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling. Het is een massage gericht op de bindweefsellaag met als doel de huidconditie te verbeteren. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en cel vernieuwing. Verklevingen worden los gemaakt zodat de doorbloeding beter zal worden. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine vezels bevorderd. Kortom je huid zal weer gaan stralen als nooit tevoren. Een echte anti-age massage!

Wat is het resultaat van bindweefselmassage

De huid wordt strakker, de huidstructuur verbetert, je ziet minder lijntjes en rimpels en strakkere contouren van het gezicht. De verslapping van je huid wordt minder, de neuslippenplooi en wallen onder de ogen verminderen.

Wanneer zie je resultaat

Al na 1 bindweefselmassage is er resultaat zichtbaar. Echter om optimaal resultaat te krijgen en behouden zijn meerdere behandelingen raadzaam. De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect. In kuurverband zal er wekelijks een bindweefselmassage behandeling plaats vinden.  Afhankelijk van de doelstelling, je huidconditie en de behandelindicatie wordt de behandelfrequentie vastgesteld. Meestal zijn zes tot twaalf behandelingen nodig. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien.

Prijzen

Bindweefselmassage 30 min. €45,00

© 2023 Hair & Body