Wil je een jongere huid of een frissere uitstraling dan kun je gebruik maken van onze collageen licht therapie.

Door de stimulatie van de huid middels collageen lichttherapie ziet de huid er op een natuurlijke manier stralender en jonger uit. Donkere kringen rond de ogen verdwijnen, poriën krimpen, de huid wordt zachter en strakker. Bovendien herstelt de huid vele malen sneller en worden wondjes en oneffenheden eerder gerepareerd.

Wij herstellen jouw huid! Klinisch resultaat in 5 dagen met Deense topkwaliteit! Beauté Pacifique biedt een wetenschappelijk bewezen gamma van cosmeceutische huidverzorgingsproducten uit Denemarken die uitstekede anti aging resultaten leveren en die de kwaliteit, textuur en uiterlijk van de huid verbeteren door middel van reparatie, herstel en onderhoud van collageen weefselstructuren. Dit zorg ervoor dat de huid wordt beschermd en in optimale conditie wordt gehouden.

Bindweefselmassage is een intensieve massage op de bindweefsellaag om de algehele huidconditie te verbeteren. Het stimuleert de doorbloeding waardoor de huid wordt aangezet tot cel vernieuwing en versteviging. Tevens bevordert het de aanmaak van collageen en elastine. Je huid zal hierdoor gaan stralen! Bindweefselmassage is zeer geschikt tegen rimpel, littekens, verslappingen en acne.
© 2019 Hair & Body