Boek een introductie
behandeling!

Wil je kennismaken met onze lymfe­behandeling en zelf ervaren wat het is? Boek dan een vrijblijvende introductie­behandeling. Tijdens de introductie­behandeling meten wij of er blokkades aanwezig zijn en je krijgt een behandeling.

Kosten zijn €24,95

Lymfedrainage

Ervaar je lichamelijke klachten? Zoals aanhoudende vermoeidheid, hoofdpijn of migraine, snel aankomen, moeite met afvallen, vocht vasthouden, spataderen, vage pijnklachten, stress, chronische pijn of gezwollen enkels, benen of armen. Of zit je gewoonweg niet goed in je vel? Dan kan de lymfedrainage voor jou dé oplossing zijn!

Blokkades in het lymfestelsel

Allerlei klachten kunnen voor blokkades in het lymfevatenstelsel zorgen. Deze blokkades staan een optimale circulatie van het lymfevocht in het lichaam in de weg en dat heeft gevolgen. Lymfe speelt in het lichaam namelijk een belangrijk rol om ziektekiemen, afvalstoffen, spanningen en pijn- en stresshormonen via de bloedbaan af te laten voeren. Een blokkade kan deze constante 'schoonmaak' flink tegenwerken. En dat levert lichamelijk ongemak, een futloos gevoel of vroegtijdige veroudering op. Wij controleren of er eventueel blokkades in het lymfestelsel aanwezig zijn die mede oorzaak kunnen zijn van de klachten. Onze behandelingen zijn erop gericht om de blokkades op te heffen.

Moeite met afvallen

Een behandeling met het lymfesysteem is het antwoord voor veel mensen die moeizaam afvallen of uitzonderlijk snel aankomen. Blokkades in het lymfestelsel veroorzaken namelijk een slechte verbranding, wat betekent dat er meer vet wordt opgeslagen en afvallen moeilijker gaat. Behandelingen met het lymfedrainage-systeem heffen deze blokkades op, waardoor de verbranding weer efficiënt gaat verlopen en je makkelijker afvalt en op gewicht blijft. Als je dus moeilijk of zelfs niet afvalt of erg gemakkelijk aankomt, dan is het aan te raden om een afspraak te maken voor een introductiebehandeling.

Houd je vocht vast

Bij blokkades in het lymfestelsel kan het lichaam het vocht onvoldoende of niet snel genoeg afvoeren. Dit is vaak de oorzaak van dikke enkels, voeten, handen en (beginnende) spataderen. Lymfedrainage kan de blokkades in het lichaam opheffen en zo deze klachten verhelpen.

Heb je chronische pijn of stress

Het lymfevaatstel voert de pijn- en stresshormonen die het lichaam aanmaakt weer af. Dit gaat moeizamer als er blokkades in het lymfestelsel aanwezig zijn. Een lymfebehandeling om deze blokkades te doorbreken kan dus effect hebben bij het verminderen van (chronische) pijn en stress in het lichaam.
© 2023 Hair & Body