Differtenly Slim

Wat bieden wij

- Een behandeling in slechts 30 minuten

- Behandelingen op specifieke gebieden
- Resultaat is meetbaar en blijvend


Hoe?

In plaats van tientallen sit-ups, strek- en tiloefeningen, doet het Differently Slim het werk om de spieren te stimuleren. De voordelen zijn dezelfde als van inspannende oefeningen. Een strakkere buik, dijen, heupen, billen en taille. Kortom het apparaat werkt op de specifieke door u aangegeven probleemgebieden. 30 minuten met het systeem is vergelijkbaar met 2 à 3 uur fitness.Verschillende behandelingen voor ieder individu. Afslanken en verstevigen

Door middel van een intensief programma worden toxinen en andere afvalstoffen door het lichaam verwijderd. Differently Slim helpt u bij gewichtsafname en het verbeteren van de huid. Zo zorgt de Differently Slim ervoor dat uw lichaam weer in evenwicht komt. Ook voor mensen met extreem overgewicht biedt het systeem in combinatie met voedingsadviezen een mogelijkheid tot verantwoord afslanken.

Spierversteviging

Spierversterking en pijnverlichting voor mensen met reuma, fybromyaligie en ms

Cellulite

Cellulite begint met een verslechtering van de bloedcirculatie. De voedingsstoffen die bestemd zijn voor de cellen, worden niet meer - zoals voorheen - regelmatig aan- en afgevoerd, maar zij hopen zich op in de zones tussen de vetcellen. De cellen gaan in groepjes "samenklonteren"; dit resulteert in de zogenaamde sinaasappelhuid. Het systeem werkt met een speciaal ontwikkelde golf, zodat samengeklonterde cellen worden afgebroken en door middel van de behandeling in staat wordt gesteld het vet te laten verdwijnen.

© 2019 Hair & Body