Een probleem van velen

Overgewicht, obesitas, diabetes II, hart- en vaatziektes, zijn momenteel de sleutelwoorden in menig tijdschriften en landelijke dagbladen. Veel mensen voelen zich moe, te dik en ongezond. Vreemd genoeg zegt iedereen wel te weten hoe het komt, maar niet te weten wat ze er aan kunnen doen. Vaak hebben zij al van alles geprobeerd, maar meestal met tijdelijk resultaat. Na enige tijd waren zij nog dikker als daarvoor, het bekende jojo effect.

Een stukje geschiedenis

De Arasys is ontwikkeld door een Brits medisch wetenschapper. Deze wetenschapper heeft met zijn team ook aan de wieg gestaan van de huidige pacemaker. Hij ontwikkelde de Arasys eind jaren ’80 voor de behandeling van MS-patiënten. Hij kwam er echter achter dat niet alleen het beoogde resultaat met de spieren werd bereikt (namelijk een betere doorbloeding en versteviging van de spieren), maar dat ook het vet rond de spieren werd afgebroken. Hij heeft het apparaat toen verder ontwikkeld als afslankapparaat. In Engeland is het al sinds jaren de nummer 1 op afslankgebied.

Behandeling Arasys

De mogelijkheden met Arasys zijn eindeloos of je nu wilt afvallen, afslanken van (extreem) overgewicht, huidversteviging, bestrijding van cellulitis, opbouw en versterking van spiermassa, afbraak van afvalstoffen, versnellen van spijsvertering en het verbeteren van de bloedcirculatie. De Arasys is ook een ideale oplossing voor plaatselijke figuurcorrectie, zoals op de bekende heupen en BBB (Buik, Billen, Benen). Plaatsen waar de centimeters maar niet willen verdwijnen. Omdat wij 8 verschillende gebieden tijdens één sessie kunnen behandelen, zijn de resultaten verbluffend

Waarom Arasys werkt

De werking van Arasys is uniek en niet te vergelijken met andere systemen. Faradische golven laten de spieren automatisch samentrekken. Een behandeling duurt slechts 27 minuten en staat gelijk aan twee tot drie uur actief sporten. Doordat de kracht van de puls geleidelijk toe- en afneemt, is het contact met de spier langer dan bij andere afslankapparaten. Hierdoor kunnen in kortere tijd betere resultaten worden geboekt. Bovendien zijn de behandelingen pijnloos.

Voor wie is het

Arasys werkt heel goed voor mensen die door hun overgewicht of een chronische ziekte als reuma moeite hebben met sporten. Maar het is ook ideaal voor mensen die geen tijd hebben om te sporten. Op deze manier krijgen de spieren toch de beweging die ze nodig hebben. De spieren zijn immers de verbrandingsmotoren van het lichaam, juist door die te versterken en in conditie te brengen of te houden, is het lichaam in staat om energie te verbranden. Daarnaast is dit een goede manier om af te slanken voor ieder die net wat extra hulp kan gebruiken. De coach staat altijd voor je klaar en weet wat goed voor je is. De persoonlijke coaching is een essentieel onderdeel van het concept
afslanken utrecht, snel afvallen, arasys,myo

Wil je kennis maken onze Arasys behandelingen? Boek een vrijblijvende introductiebehandeling met onze health coach.

Kosten €25,-

0346-555957

afvallen maarssen,snel afvallen,slank maarssen
© 2021 Hair & Body