Afslanken op maat met Differtenly Slim®

Differently Slim® is een  succesvolle en medische afslanksysteem dat ontwikkeld is op basis van de werking van het lichaam. Hiermee verlies je snel en verantwoord de nodige centimeters. In een individuele behandeling wordt in korte tijd overtollig vet verbrand en worden de spieren versterkt. Differently Slim® voor het bewerkstelligen en behoudt van gewichtsverlies.
Een behandeling duurt slechts 30 minuten en staat gelijk aan twee tot drie uur actief sporten. De contracties zijn vergelijkbaar met 300 sit-ups en 400 dijbeen spieroefeningen. Bovendien zijn de behandelingen pijnloos.


slankDiffertenly Slim®  is te gebruiken voor afslanken, behandelen (extreem) overgewicht , figuurcorrectie, huidversteviging, bestrijding van cellulitis, opbouw en versterking van spiermassa, afbraak van afvalstoffen, versnellen van spijsvertering, verbeteren van de bloedcirculatie, verlichten van pijn en verminderen van spanning.

Ontstaan
De basis deze behandeling ligt in de medische sector. Een medisch-wetenschapper, tevens betrokken bij de uitvinding van de pacemaker, ontwikkelde een apparaat voor de behandeling van MS-patienten. Na intensief onderzoek naar de werking van het spierstelsel merkte hij dat ook het vet rondom de spieren werd afgebroken. Door middel van aanvullend onderzoek werd het apparaat doorontwikkeld als afslanksysteem.

Hoe werkt het?
Het systeem  werkt eigenlijk even “simpel” als doeltreffend: het apparaat stuurt een signaal naar de spieren waardoor deze samentrekken. Omdat het apparaat niet de, normaal gesproken, bijbehorende energie levert, moeten de spieren hun werk doen met de opgeslagen energie en vet als brandstof. Het vet verdwijnt als sneeuw voor de zon. Door veel water te drinken, worden de afvalstoffen via de bloedbaan afgevoerd. Een behandeling met Differently Slim® van 30 minuten  staat gelijk aan twee tot drie uur sporten!  Dit terwijl u in een bijzonder comfortabele houding ligt. Door de spieren te versterken bereikt u het gewenste resultaat: afslanken, een strakkere buik, dijen, heupen, billen of taille. 

Bij een behandeling wordt niet alleen lichaamsvet afgebroken. De oefening van de spieren versnelt ook de spijsvertering en verbetert de bloedcirculatie. Tevens wordt de opbouw van cellulitis gereduceerd.
Differently Slim® is de oplossing voor mannen en vrouwen die wel willen afvallen maar geen tijd of zin hebben om te sporten, of vanwege hun gezondheid geen sport kunnen beoefenen.

Wil je weten of de Differently Slim-afslankmethode iets voor jou is? Boek dan een vrijblijvende introductiebehandeling bij ons. De introductie bestaat uit een bodyanalyse en een behandeling. Prijs: €24,95.